Opettajat

A.Kos. - ANNA KOSKI
Anna Koski on toiminut klassisen baletin ja karakterin opettajana Tanssistudiolla jo yhdeksän vuotta. Hän on opettajana vahva asiantuntija ja omaa monipuolisen kokemuksen tanssinopetuksesta eri ikäryhmille. Anna on valmistunut tanssinopettajaksi Karjalan Kulttuuri-instituutista vuonna 1989. Siellä hänen opintonsa painottuivat koreografisiin aineisiin. Valmistuttuaan tanssinopettajaksi, Anna on suorittanut korkeakoulututkinnon Pietarin Valtion Kulttuuriakatemiassa valmistuen vuonna 1995 kulttuuripedagogiksi.

Anna on ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa vuonna 2012 tehtyä daCi-projektia, joka huipentui Taiwanin daCi-konferenssiin kesällä 2012. Annan vastuualueisiin kuuluu myös suomalais-venäläisten tanssi-ja taideyhteistyöprojektien suunnittelu ja toteutus yhdessä Kuopion Tanssistudion venäläisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Syksyllä 2012 Anna osallistui myös Oulun Avoimen Ammattikorkeakoulun järjestämään Folk Jam – ohjaajakoulutukseen.

E.T. - ELINA TURPEINEN
Elina Turpeinen on Kuopion Tanssistudion johtava opettaja. Hän on valmistunut nyky-ja jazztanssin opettajaksi Savonia Ammattikorkeakoulusta vuonna 2009, ja sen jälkeen hän on suorittanut mm. klassisen baletin erikoistumisopinnot sekä Limo´n tekniikan opintoja ulkomailla. Elina on opettanut Kuopion Tanssistudiolla jo vuodesta 2005 alkaen, ja sen lisäksi hän on työskennellyt mm. Kajaanin Tanssiteatterissa, Cat People Showschoolissa, Pohjois-Karjalan Avoimessa Kesäyliopistossa sekä Kuopio Tanssii ja Soi festivaaleilla tanssinopettajana. Opettajana Elina on monipuolinen ja kokenut, ja hän painottaa opettaessaan yksilön huomioimista sekä anatomista tiedon integroimista tanssin opetukseen.

Jere J. - Jere Jääskeläinen
Jere Jääskeläinen aloitti tanssinopettajan opinnot Savonia ammattikorkeakoulussa syksyllä 2012. Samana syksynä hän aloitti myös showtanssin opettajana Kuopion Tanssistudiolla. Aikaisemmin Jere on opettanut mm. Cat People Showtanssikoulussa Joensuussa. Tanssijana Jerellä on vuosien kokemus monista kilpailuista, esiintymisistä ja erilaisista produktioista.

Matti Timonen
Matti Timonen on kotoisin Joensuusta. Matti on käynyt Kuopion Yhteiskoulun Musiikkilukion tanssilinjan, pääaineenaan nyky- ja jazztanssi. Syksyllä 2012 hän valmistui tanssinopettajaksi Oulun seudun ammattikorkeakoulun tanssinopettajan koulutusohjelmasta, showtanssin suuntautumisvaihtoehdosta. Matti on opettanut show - ja streetlajeja Kuopiossa (Kuopion Tanssiopisto, Kuopion Tanssistudio), Tampereella (Tanssistudio Razzmatazz, Suomen Teatteriopisto), Oulussa (Citydance), Joensuussa (Cat People) sekä toiminut tuntiopettajana ja tanssilinjan vastaavan työtehtävissä Haapaveden opistossa. Hän on myös pitänyt lukuisia tiiviskursseja ympäri Suomea.

Matilla on myös kokemusta kilpailuista ja katselmuksista. Matti on opettajana monipuolinen ja vaatii oppilailtaan heittäytymistä ja rajojen rikkomista. Matin tunnit ovat fyysisiä ja vauhdikkaita, mutta tunneilla vallitsee positiivinen ja rento ilmapiiri.

T-M.P. - Tiina-Maria Pölkki
Tiina-Maria Pölkki on valmistunut nyky-ja jazztanssinopettajaksi Savonia Ammattikorkeakoulusta vuonna 2006. Hän on toiminut tanssinopettajana mm. Kajaanin Tanssiteatterissa sekä Tanssiin kutsu-Elwa Molinilla Tampereella. Tiina-Marian opetuksessa korostuu vahva fyysisyys ja tekemisen meininki. Tiina-Maria suorittaa parhaillaan varhaiskasvatuksen erikoistumisopintoja Savonia Ammattikorkeakoulussa. Hän toimii Kuopion Tanssistudion lastentanssin vastaavana opettajana sekä jazztanssin opettajana.

”Haluan tarjota oppilailleni sekä haasteita, että onnistumisen kokemuksia, ja innostaa kaikenikäisiä liikkumaan ja tanssimaan!” - Tiina-Maria

”Tanssinoppiminen on elämys, joka jokaisen tulisi kokea” - Elina

Kuopion Tanssistudio | Puijonkatu 23, 4. kerros | puh. 050 - 571 8187 tai 044 - 3566 991 | info@kuopiontanssistudio.com | toimisto klo. 16.00 - 18.00